Bel ons gratis (24/7)
0800 / 97 467
Stuur een e-mail voor een
Gratis Diagnose!

Vochtige kelder

Uw vochtige kelder waterdicht maken kan op twee manieren. Een eerste vorm van waterbestrijding is bekuiping. Het vochtprobleem in de vochtige kelder wordt hierbij opgelost door het waterdicht cementeren van de keldermuren, waardoor een waterdichte kuip ontstaat. Een andere, erkende manier van vochtbestrijding in kelders is kelderdrainage. Hierbij wordt het vocht uit de kelder afgevoerd door drainage van binnenuit. Dit werkt zo goed tegen water in de kelder dat zelfs de meest vochtige kelder kan omgebouwd worden tot een bruikbare en nuttige ruimte! Een nieuwe bestemming voor uw kelder zoals een hobbykamer, speel- of leefruimte is dus perfect mogelijk...

Binnenkort is dit uw enige vochtprobleem

Wij rekenen af met uw vochtige kelder

Grondwater oefent een sterke druk uit op de wanden en op de vloer van uw kelder. Wanneer de kelderconstructie niet voldoende bestand is tegen deze druk ontstaan er een vochtprobleem. Waterinsijpeling, keldermuren die permanent vochtig staan en vaak plassen op de keldervloer vallen onder de noemer vochtprobleem. Hierdoor wordt een mooie ruimte in huis vrijwel onbruikbaar.

Het volledig waterdicht maken van een vochtige kelder is puur vakmanschap, waarbij technische knowhow gecombineerd wordt met hoogwaardige producten. Alleen door op een professionele manier te werk te gaan, is de garantie op succes maximaal.

Aquality Protect, specialist in vochtbestrijding, kan voor u een vochtige kelder tot een waterdichte kelder omvormen. Onze kelderdichtingen maken gebruik van een vooruitstrevende technologie en genieten daardoor van een 10- of een 20-jarige waarborg.

Vaarwel vochtige kelder!

"Beste, Dit om U te melden dat wij enorm tevreden zijn met de werken die jullie hebben uitgevoerd enkele maanden terug. Hoewel er enorm veel water gevallen is, hebben we dank zij jullie werken in de kelder geen enkel probleem meer gehad. We hebben eraan gehouden U dit te melden. Je mag ons altijd opgeven als referentieproject. Met vriendelijke groeten, Roger Coussens"

Dhr. Roger Coussens, 8760, Meulebeke, 03/02/2014

 Construction Quality  is hét kwaliteitslabel voor ondernemingen die actief zijn in de bouwsector. www.constructionquality.be