Kelderdrainage: Water in uw kelder is verleden tijd!

Kelderdrainage is een uitstekende alternatieve methode voor het verhelpen van water in de kelder is drainage. Dit wordt op professionele wijze toegepast door Aquality Protect.

Bij deze manier van vochtbestrijding wordt van binnenuit het water in de vloer en in de wanden van uw kelder afgevoerd via een ingenieus systeem. Vloer en/of wanden worden opnieuw bruikbaar gemaakt dankzij het voorzien van een noppenmembraan in combinatie met een verstevigingslaag. Onder de nieuwe vloer en achter de nieuwe wanden wordt het overtollige water opgevangen. Via speciale leidingen en een professionele pomp wordt het vocht permanent uit de kelder weggepompt. Dit is een lange-termijn totaaloplossing tegen water in uw kelder.

Het systeem werkt zo goed dat u probleemloos uw vochtige kelder kunt omtoveren tot een hobbykamer of tot een extra speel- of leefruimte. Door de hoge betrouwbaarheid geven we 20 jaar waarborg op deze vochtwerende en waterdichte oplossing. Kelderdrainage wordt wegens de hoge graad van vochtwering meer en meer toegepast. De procedure van dichting door kelderdrainage werd door het WTCB (het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) erkend en goedgekeurd.

Water in onze kelder is verleden tijd!

"Na een uitnodiging te hebben ontvangen, besloten we om toch eens langs te komen. Nadien kwam jullie vertegenwoordiger langs om onze kelder van dichterbij te bekijken. Ondertussen is de kelder reeds 6 maand helemaal behandeld en blijven de problemen uit. Ziet er goed uit!"

Fam. DE BACKER, 8800, Roeselare, 14/09/2012