Kelderdrainage: voor en na

Water in kelder zonder kelderdrainage geen water in de kelder meer

Water in kelder: definitief opgelost met een kelderdrainage

Kelderdrainage is de uitstekende alternatieve methode voor het verhelpen van water in de kelder. Dit wordt op professionele wijze toegepast door Aquality Protect.

Bij deze manier van vochtbestrijding wordt van binnenuit het water in de vloer en in de wanden van uw vochtige ruimte afgevoerd via een ingenieus systeem. Vloer en/of wanden worden terug bruikbaar gemaakt dankzij het voorzien van een noppenmembraan in combinatie met de verstevigingslaag.

Onder de nieuwe vloer en achter de nieuwe wanden wordt overtollig water opgevangen. Via speciale leidingen en de professionele pomp wordt het water permanent uit de natte ruimte weggepompt. Dit is een lange-termijn totaaloplossing tegen water in de kelder.

De kelderdrainage werkt zo goed dat u probleemloos uw vochtige kelder kunt omtoveren tot een hobbykamer of tot de extra speel- of leefruimte. Door de hoge betrouwbaarheid geven we 20 jaar waarborg op deze vochtwerende en waterdichte techniek. Kelderdrainage wordt wegens de hoge graad van vochtwering meer en meer toegepast. De procedure bij dichting door kelderdrainage werd door het WTCB (het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) erkend en goedgekeurd.

Kelderdrainage: een waterdichte toepassing.

Water in kelder is verleden tijd!

"Na een uitnodiging te hebben ontvangen, besloten we om toch eens langs te komen. Nadien kwam jullie vertegenwoordiger langs om onze kelder van dichterbij te bekijken. Ondertussen is de kelder reeds 6 maand helemaal behandeld, problemen met water blijven uit. Ziet er goed uit!"

Fam. DE BACKER, 8800, Roeselare, 14/09/2012